Oletko kuullut jo juuripersiljasta? Ruokatoimittajana ja kasvisekspertti "Rouva Kasviksena" tunnettu Pirjo Toikkanen kertoo, miksi tätä kotimaista juuresta kannattaisi nyt napata ostoskoriin.
Videolla huippukokki Filip Langhoff kertoo, mitä juureksia kannattaa nyt ostaa kaupasta!
Juuripersilja on varmasti monelle suomalaiselle vielä täysin tuntematon raaka-aine. Juures on kuitenkin pikku hiljaa alkanut yleistyä suomalaisten supermarkettien hevi-osastoilla ja sen ovat nostaneet parrasvaloihin myös suomalaiset huippukokit, kuten Filip Langhoff.
Ruokatoimittaja Pirjo "Rouva Kasvis" Toikkanen kertoo kyseessä olevan niin sanottu "uusvanha juures". Juures on siis ollut olemassa jo vuosisatoja, mutta sen saatavuus on ollut Suomessa heikohkoa.
Katso resepti: Juuripersiljaa rapeaksi paahdettuna – Pirjon helppo resepti

