Jos menet tähän baariin, saat ilmaiset oluet loppuelämäksesi – vain yksi pieni mutta tälläkin kertaa

Etsi baari ja saat loppuelämän ilmaiset oluet.

Oluenystävien kannattaa suunnata tulevana viikonloppuna patikoimaan kansallispuistoon jossakin päin Yhdysvaltoja.

Kerroimme aiemmin, kuinka palkittua Arctic Blue Giniä valmistava suomalaisyritys lupasi huhtikuussa loppuelämän ilmaiset ginit niille, jotka saapuisivat heidän pop up -baariinsa. Haastavaksi homman kuitenkin teki se, että yrityksen oli tarkoitus pystyttää maailman pohjoisin baari vain yhden päivän ajaksi, pohjoisnavalle. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Nyt samantyyliseen tempaukseen on ryhtynyt amerikkalainen olutfirma Busch, joka on päättänyt pystyttää oman pop up -baarinsa keskelle amerikkalaista kansallispuistoa. Panimoyritys ei kuitenkaan kerro sen tarkemmin, mistä päin Yhdysvaltoja salaisen baarin voi löytää.  

Yrityksen mukaan yksi onnekas ihminen, joka löytää baarin lauantain aikana, saa loppuelämäkseen ilmaiset Busch Light -oluet. Paikalle täytyy siis ehtiä ensimmäisenä – muuten joutuu tyytymän Busch-firman logolla varustettuun t-paitaan.

Vice-uutissivuston mukaan Yhdysvalloissa on yhteensä 154 kansallispuistoaluetta, joten baarin löytäminen ei ole helppo tehtävä.

Buschin edustajat kuitenkin paljastavat Twitterissä päivittäin johtolankoja, jotka auttavat janoisia oluenystäviä etsinnöissä. 

Ensimmäisellä johtolangalla ei vielä pitkälle pötkitä:

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Olutfirma mukana tukemassa kansallispuistojen metsänhoitoa

Baaritempauksen tarkoituksena ei ole pelkästään markkinoida olutta, vaan Busch on myös tukemassa kansallispuistojen metsänhoitoa. Olutyritys on luvannut istuttaa 100 puuta kansallispuistoihin jokaista baarissa vieraillutta henkeä kohden. '

Lisäksi yrityksen nettisivuilla voi allekirjoittaa vetoomuksen ja Busch lahjoittaa jokaisesta allekirjoituksesta yhden dollarin Yhdysvaltojen kansallispuistojärjestölle.

Lähde: Vice


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja