Suomalaisyritys tarjoaa ilmaiset ginit loppuelämäksi kaikille, jotka saapuvat heidän uuteen baariinsa – asiassa on kuitenkin yksi mutta

Suomessa maailman parasta giniä 9:00 Suomessa maailman parasta giniä
Artic Blue Gin vieraili Huomenta Suomen lähetyksessä puhumassa laadukkaasta ginistä.

Suomalainen Artic Blue Gin lupaa tarjota ilmaiset ginit koko loppuelämän ajaksi kaikille heidän ensi viikolla aukeavan pop up -baarinsa asiakkaille. Uutisesta innostuneiden kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että baaria voi olla melko haastava saavuttaa – se sijaitsee nimittäin pohjoisnavalla.

Kansainvälistä menestystä niittänyt Arctic Blue Gin avaa ensi viikolla maailman pohjoisimman baarin. Pohjoisnavalla sijaitseva Arctic Bar on avoinna yhden päivän ajan keskiviikkona huhtikuun 17. päivä. 

Yritys lupaa, että kaikki paikalle saapuvat saavat nauttia ginibaarin antimista ilmaiseksi pop up -päivän ajan. Ja mikä parasta, he saavat ilmaiset ginit koko loppuelämäkseen. 

"Hullu ja sisukas, kuten giniemme"

Miksi ihmeessä pohjoisnavalle?

– On oltava hieman hullu selviytyäkseen pohjoisnavalla. Hullu ja sisukas, kuten giniemme maustamisessa käytetyt villimustikat, jotka joutuvat taistelemaan tiensä jäisen maan läpi. Sen onkin oltava juuri sisukkuus, josta niiden ominainen maku syntyy, Mikko Spoof kommentoi.

– Kuten villimustikat, myös meidän ideoiden on taisteltava pimeän ja pakkasen läpi selviytyäkseen, jatkaa Spoof.

Spoofin ja kolmen muun retkeilijän ryhmää johtaa kokenut naparetkeilijä ja kuvaaja Poppis Suomela, joka on ainoana suomalaisena hiihtänyt pohjois- ja etelänavalla ilman ulkopuolista apua. Kunnianhimoisen retken aikana kuvataan myös ensi vuoden aikana julkaistavaa lyhytdokumenttielokuvaa ilmaston lämpenemisen vaikutuksista.  

Alkoivatko ilmaiset ginit houkuttaa? 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat