Kaappaus keittiössä -ohjelmassa opeteltiin tällä kertaa kokkaamaan muun muassa helppoja ruokia myskikurpitsasta.
Videolla: Ota tämä huomioon, kun grillaat kasviksia!
Kaappaus keittiössä -ohjelman seitsemännen kauden kahdeksannen jakson kantavana teemana oli ruoan eettisyys ja ekologisuus.
Jaksossa vierailtiin Turussa Veeran, Antonin ja heidän lastensa kotona. Perheelle oli tärkeää ruoassa ja raaka-aineissa se, että ruoka on kestävästi tuotettua. Haastetta ruoanlaittoon toi muun muassa se, että osa perheenjäsenistä noudatti kasvisruokavaliota ja osa toivoi nimenomaan lihaa.
– Ruokailut ovat nykyään aika haastavia, ei kauhean miellyttäviä hetkiä. Nuorisojoukko haluaa syödä lihaa, eikä meinaa kasvikset maistua. Ei se sitten tietenkään ole kokille kauhean kiitollinen kohta, kun olet tehnyt ruokaa kiireessä ja kukaan ei halua sitä syödä.
Niinpä Kape riensi paikalle kaappaamaan perheen keittiön ja ratkomaan nirsoiluongelmia.