Jenkkifirman valtava takaisinveto: 6,5 miljoonaa tuotetta poistetaan markkinoilta

shutterstock_122724577
Jenkeissä markkinoilta poistetaan iso erä juustomakaroni-pasta-aterioita. Kuvan makaronit eivät liity tapaukseen. Shutterstock

Suomessa markkinoilta poistetaan silloin tällöin tuotteita erilaisten puutteiden tai saatujen tutkimustulosten vuoksi, ja samoin toimitaan myös muualla maailmassa – välillä hurjankin suuressa mittakaavassa.

Sanotaan, että Amerikassa kaikki on suurempaa, ja tämä pitää paikkansa ainakin jenkkien takaisinvetojen kohdalla, sillä paikallinen elintarvike-alan yritys, Kraft, ilmoitti vastikään vetävänsä markkinoilta peräti 6 500 000 tuotetta.

Saattaa sisältää metallia

Kraftin takaisinveto koskee Amerikassa myytyjä Macaroni and Cheese -pasta-aterioita, jotka saattavat sisältää metallinpaloja. Useampi asiakas ennätti reklamoimaan tuotteesta ennen kuin takaisinvedosta ilmoitettiin.

– Me pahoittelemme tilannetta syvästi ja pyydämme anteeksi asiakkailta, joille olemme tuottaneet pettymyksen, Kraftilta viestittiin.

Asiakkaat voivat palauttaa tuotteet ostopaikkaan täyttä korvausta vastaan. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!