Mainos
Mainos

Järjettömän hyvä uunilohi – nerokas ja helppo tapa mullistaa suomalaisten suosikin valmistamisen

Oletko jo testannut uunilohen valmistamista taikinakuoressa? Tämä helppo herkku on varma hitti! 

Miten uunilohesta saa vielä parempaa? Tietysti sujauttamalla sen taikinakuoreen! Tämä lohiherkku toimii näyttävänä illallisena tai vaikka piirakkana juhlissa. 

Jos et vielä jostain syystä ole kokeillut, niin nyt viimeistään kannattaa ottaa tämä Tastemade-ruokasivuston herkkuresepti testiin. 

Uunilohi taikinakuoressa:


Kaksi isoa voitaikinalevyä
1 lohifilee
Suolaa ja pippuria
Dijon-sinappia (täysjyvä)
Pinaattia

Juustokastiketta
Kananmunaa voiteluun

Uunilohipiirakan pintaan syntyy veitsellä helposti suomukuviointi. Koko komeus paistetaan voideltuna 200-asteisessa uunissa 25 minuutin ajan. 

Lähde: Tastemade

***

Voit myös kokeilla perinteisempää uunilohireseptiä:

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja