Japanin McDonald’sissa erikoinen uutuus: Makeat ranskalaiset!

japani
Kuvakaappaus: Twitter Shutterstock

McDonald’s tuo syyskuun lopussa myyntiin erikoisen uutuustuotteen Japanissa.

McDonald´sin tuotteet vaihtelevat eri maissa. Japanissa on keksitty maustaa ranskalaiset halloweenin kunniaksi erikoisella tavalla. He tuovat myyntiin syyskuun lopussa Halloween-ranskalaiset, joissa on mausteena erityisesti Yhdysvalloissa suosittua pumpkin spice -mausteseosta sekä suklaata.

Japanin Mc’Donaldsissa on jo aiemmin tänä vuonna lanseerattu suklaa-ranskalaiset, mutta nyt he ovat kehitelleet ranskalaisista entistä erikoisemmat Halloweenin kunniaksi. Halloweenistä on tullut Japanissa entistä suositumpi juhla viimeisten vuosien aikana.

Vielä Halloween-ranskalaisia ei ole saatavilla muissa maissa. Jos tuote saa Japanissa suuren suosion, niin tulevina vuosina voisi näitä erikoisia ranskalaisia löytyä myös muualta maailmalta.

Lähde: TheDailyMeal

 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja