Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Japanilaishenkiset kanavartaat

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 13.09.2015 18:54

Kesiä tulee ja menee, mutta grillaus on ikuista. Ei sen puoleen, ilmoja pitelee yhä mainiosti vaikka millaisiin grillikekkereihin. Siispä simppeli japanilaishenkinen varrasresepti, jonka voi kypsentää niin grillissä kuin pannullakin. Toimii mainiona osana japsityylistä ateriaa, mutta myös vaikka näiden vietnamilaistyylisten lihapullavartaiden kera, jotka grillasin samalla. Lisukkeeksi vaikka riisiä tai salaattia. Itse laitoin oman maan kyssäkaalia ja kaupan uutta hauskaa wasabirucolaa. 

Japanilaishenkiset kanavartaat

400 g broilerinrintaa (luutonta)

3 rkl soijakastiketta

2 rkl riisiviinietikkaa

2 rkl miriniä

pieni ripaus sokeria

1 tl seesamiöljyä

bambutikkuja

Leikkaa broilerinrinta peukalonpään kokoisiksi palasiksi. Sekoita ainekset broileria lukuun ottamatta sekaisin. Laita broileripalat mukaan ja sekoita. Laita jääkaappiin marinoitumaan vähintään pariksi tunniksi tai vaikka yön yli.

Liota bambutikkuja vedessä tunti. Pujota broileripalat vartaisiin. Kuumenna grilli tai pannu ja iske vartaat tulille (lorauta pannulle ensin hiukan kasviöljyä). Grillaa tai paista käännellen joka kyljelle 8 minuuttia tai kunnes liha on kypsää, mutta ei kuivaa. Iske tarjolle.

Lisää aiheesta:

Bokkeumbap - nopea ja herkullinen korealainen paistettu riisiTäytetyt sipulit grossetolaiseen tapaanLihapullat osa 23 - HarissapullatMausteiset jauhelihapihvit chorizollaGrillauksen Suomen mestari kannustaa: Tätä suomalaisten pitäisi grillata paljon rohkeamminIntialainen kebab
grillaaminengrillatutgrillausJapanijapanilainenreseptivarras
vartaat

Tuoreimmat aiheesta

grillaaminen
  • 25.07.201909:02
    lisuke

    Parasta grilliruokaa: 30 reseptiä grilliin ja höysteeksi

  • 03.07.201909:55
    grillausresepti

    Pollo alla Diavola – grillattu kokonainen kana

  • 09.05.201912:01
    Digi

    Tynnyrigrilli kesän hitti? Kaasugrilli yhä suomalaisten suosikki – Lue huippukokin grillausvinkit

  • 19.08.201820:24
    taco

    Carne Asada -tacot Pico de Gallo -kastikkeella ja grillattu flat iron steak

  • 25.08.201607:00
    grillaus

    Grillattu häränfilee purjotuhkavoilla