Jamie Oliver kertoo chilifaktan, jota moni ei ole edes tullut ajatelleeksi: "Mahtava idea!"

Chili
Shutterstock

Kaikkien tuntema televisiokokki Jamie Oliver kertoo Instagram-tilillään näppärän chilivinkin, joka auttaa myös vähentämään ruokahävikkiä.

Kerroimme jo aiemmin Jamie Oliverin maitokanareseptistä, joka on täydellinen korona-ajan kotiruoka. Kokonainen maitobroileri kuuluu huippukokki Jamie Oliverin suosituimpien reseptien joukkoon, eikä mikään ihme. Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva superhelppo herkku hurmaa niin maullaan kuin tuoksullaan. 

– Luota minuun, tulet rakastamaan tätä. Maidosta syntyy mitä maukkain kastike, kokki kirjoittaa verkkosivuillaan. 

Nyt Jamie Oliver haluaa helpottaa ihmisten ruoanlaittoa kotona jakamalla yhden hyvän niksin chileihin liittyen. Vinkistä kertoo ruokasivusto The Kitchn.

Jamien näppärä chilivinkki

Oletko sinä tullut ajatelleeksi, että myös chilejä voi pakastaa? Oliverin mukaan pakastaminen on mainio keino hyödyntää chilit, jotka ovat jääneet yli muusta ruoanlaitosta. Niksi ei kuitenkaan jää tähän, vaan oleellisin juttu on se, että chilit voi raastaa pakastettuina, jolloin välttyy ärsyttävältä pilkkomiselta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– En ole tullut ajatelleeksikaan tätä. Mahtava idea! Jamie Oliver Instagram-tilillä hehkutetaan.

Kun siis seuraavan kerran käytät vain osan chilistä tai chileistä, laita loput pakastimeen ja nappaa sieltä raastettavaksi. Näin sinulla on aina chiliä valmiina käytettäväksi eri ruokien mausteena, etkä joudu joka kerta ostamaan kaupasta uusia ja pilkkomaan niitä.***

7:41


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja