Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jamie Oliver paljastaa, kuinka parsa kannattaisi aina kypsentää: "Aivan mahtava maku"

Keittäminen ei ole suinkaan ainoa tapa valmistaa parsaa.
Keittäminen ei ole suinkaan ainoa tapa valmistaa parsaa.Shutterstock
Julkaistu 22.04.2017 14:01

MTV LIFESTYLE

Huippukokki tarjoilee kypsennetyn parsan oliiviöljyn, sitruunan ja parmesaanin kera.

Parsakausi on vihdoin täällä ja valmistustapoja on monia. Jamie Oliver vannoo mehevän ja superterveellisen kausiherkun paistamisen nimeen.

– Kun parsat heittää pannulle, niistä irtoaa aivan mahtava maku, Oliver hehkuttaa omilla sivuillaan.

Paistetut parsat Jamie Oliverin tapaan

Ainekset:

800g parsaa
oliiviöljyä
1 sitruuna
parmesaania

Huuhtele ja kuivaa parsat. Leikkaa parsojen varresta puiseva osa pois – sentti saattaa riittää. Kuumenna valurautapaistinpannu ja paista parsoja ilman rasvaa molemmilta puolilta niin, että ne saavat väriä.

Asettele parsat lautaselle. Purista niiden päälle runsaasti tuoretta sitruunamehua. Lorauta sitten vielä reilummalla kädellä oliiviöljyä. Mausta parsat ripottelemalla niiden päälle merisuolaa ja mustapippuria. Kruunaa annos raastamalla viimeiseksi vielä parmesaania. Nauti! 

Lähde: Jamie Oliver

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Parsakaali kannattaa valmistaa näin – tulee taivaallisen hyvää!Ei enää koskaan lötköä lopputulosta! Takuuvarmalla vinkillä valmistat parsoista ihanan rapeitaHelppo ohje: Näin valmistat varmasti mehukasta kalaaNäin parsakaali kannattaa valmistaa – testaa herkullista reseptiä!Kypsennä parsa grillissä – näin onnistut Parsaa lohenmädin ja sitruunavoin säestyksellä
ParsaKasvisruokavalioGrillatut kasviksetMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Parsa
  • 1.5.08:35
    Terveys ja hyvinvointi

    Miksi parsa saa pissan haisemaan pahalta?

  • 24.4.07:43
    Ruoka

    "Köyhän miehen parsa" yllättää – oletko testannut?

  • 22.4.17:08
    Ruoka

    Pitääkö parsa kuoria? Moni sortuu yleiseen virheeseen

  • 22.4.12:02
    Ruoka

    Ei liemikuutiota parsarisottoon! Nappaa kokkien risottovinkit ja parhaat parsaohjeet

  • 07.05.202417:03
    Ruoka

    Paras tapa parsan kypsentämiseen! Parsanviljelijä Virpin kikka parantaa makua