Jäikö eiliseltä pizzaa yli? Muunna se herkulliseksi yllättävällä tavalla
Sunnuntaisin jääkaapista löytyy usein aamiaisen sijasta eilistä pizzaa. Muunna nämä pizzan jämät herkulliseksi vohveliraudan ja muutaman muun askeleen avulla.
Eikö jääkaapista löydy muuta kuin edelliseltä illalta syömättä jäänyt pizza? Tästä pizzasta saa aikaiseksi todellisen herkun, kun noudattaa muutamaa nopeaa vaihetta.
Valmistusohjeet:
1. Onko pizzassasi hieman laihat täytteet? Jos on, niin lisää sekaan esimerkiksi fetajuustoa, pepperonia tai tonnikalaa.
2. Leikkaa paksut reunat pois. Muotoile pizzasta sellaisia palasia, jotka sopivat kokonaisuudessaan vohveliraudalle. Taita sitten pizza puoliksi ja asettele vohveliraudalle paistumaan.
3. Paista herkkua noin viisi minuuttia tai niin kauan, kunnes se sirisee ja näyttää valmiilta.
Lähde: Seriouseast
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka