Jäätelökioskien ylivoimaiset myyntihitit: Arvaatko suomalaisten suosikkimaut?

jäätelökioski
Lehtikuva

Vanilja, suklaa ja mansikka pysyttelevät vuodesta toiseen myydyimpien irtojäätelöiden listalla. Neljäntenä keikkuu kesäinen mango-melonijäätelö. 

Suomen myydyimmät irtojäätelöt pysyttelevät vuodesta toiseen suunnilleen samoina. Vaikka joka kesä markkinoille pyritään tuomaan joitakin uutuuksia, ovat klassiset maut silti aina listan kärjessä. 

TOP 9: Nestlén myydyimmät irtojäätelömaut

1. Vanilja

2. Suklaa

3. Mansikka

4. Mango-meloni

5. Lakritsi

6. Minttu-suklaa

7. Supertiikeri

8. Rommirusina

9. Kuningatar

Lähde: Nestle

Neljänneksi myydyin jäätelömaku, mango-meloni, on kestosuosikki, joka tekee kauppansa vain kioskeissa. Mango-melonia on vuosien varrella yritetty tuoda tuutteihin ja puikkoihin, mutta myynti ei ole koskaan lähtenyt vetämään. Suomalaiset haluavat nauttia mango-meloninsa vain kesäpäivänä kioskilla.

– Ehkä keltainen mango-meloni on kesän merkki, aurinkoinen jäätelö, joka kuuluu kioskitunnelmaan, pohtii Nestlén jäätelöiden markkinointipäällikkö Anita Storgård syitä mango-meloni-irtojäätelön suosiolle. 

Kokeile myös:


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja