Mainos
Mainos

Jäätelöiden hautausmaalla voi surra edesmenneitä makuja – purkki voi myös syntyä uudelleen

Ben & Jerry’s on tunnettu jäätelöpurkeistaan, joiden sisältä löytyy yllättäviä yhdistelmiä. Mikäli jäinen sekoitus ei menesty, on makumuistolle paikka maan povessa.

Herkkusuiden pyhiinvaelluskohde, jäätelömakujen hautausmaa, perustettiin vuonna 1997. Kaksikymmentä vuotta sitten hautakiviin oli kirjailtu vain neljän maun nimet ja muistotekstit. Nykyään hautausmaalla pääsee muistelemaan 35:tä eri jäätelömakua.

Surijoita riittääkin: Ben & Jerry’sin arvion mukaan jäätelöiden hautausmaalla vierailee vuosittain jopa 250 000 ihmistä.

Todellisuudessa hautakiven juurelta ei kuitenkaan löydy jäätelönjämiä, vaan tarkoitus on muistaa myös myyntimenestykseltään vaisuksi jääneitä makuja. Äskettäin kuvaannollista multaa päälleen sai Yhdysvalloissa myyty maapähkinäjäätelöllä, karamellirykelmillä sekä vaahtokarkki- ja maapähkinävoipyörteillä varusteltu What a Cluster -jäätelömaku.

Makujen hautausmaa sijaitsee fyysisesti Yhdysvalloissa, Vermontin osavaltiossa. Graniittikivin koristellulta kukkulalta on näköyhteys Ben & Jerry’sin tehtaalle.

Kaikki pakastehyllyiltä muistoihin siirtyneet jäätelöt löytää myös verkkohautausmaalta. Siellä voi myös äänestää makua, jonka poismenoa ei pysty käsittelemään. Tarpeeksi pyyntöjä saanut maku voi nousta haudastaan takaisin lusikoitavaksi.

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja