Täyteläinen hot dog täynnä pitkään hautuneen bolognese-soosin syvän hienostuneita makuja. Italialainen comfort kohtaa jenkki-street foodin. The best of two worlds. Tuli mieleen lihallinen Lobster Roll.
Kehotan tekemään ragùa eli italialaista lihasoosia aina tuhdin annoksen, jotta tuntien haudutuksesta saadaan isompi hyöty. Soosia oli purkki pakkasessa ja muutto mökille edessä, joten pakkasta täytyi saada tyhjennettyä. Kun jääkaapista löytyi vielä paketti pitkiä makkaroita, oli suunnitelma valmis. Kaupasta hodarisämpylät ja monopolista Pirkka Baroloa.
Hot dogin väliin lempimakkaraasi (mieluiten pitkulaista). Tuloksena näpsäkän nopea hodari, joka tulvii syviä italialaisia makuja rennolla katuruokaotteella nautittuna. Päälle pieni loraus mahdollisimman hyvää oliiviöljyä, raastettua parmesaania ja revittyä basilikaa.
PS. Tsekkaa myös muut hot dog -reseptit!
PPS. Jos hauduttelet tätä varten isomman satsin ragùa, kantsii loput vetää pastan kera. Tässä täydellinen resepti siihen.

