Italialainen vappubrunssi
Vappu on vuoden paras brunssijuhla. Se on mainio syy nauttia kesän kynnyksellä riehakkaasta meiningistä ja kutsua ystävät koolle, poksauttaa kuohuva auki ja antaa karnevaalifiiliksen vallata mieli ja makynystyrät. Keräsin yhteen tuhdin nipun italialaisia ruokia, jotka toimivat mitä parhaiten saapasmaan teemalle rakennetulle brunssille tai vaikka vappuaaton etkoille. Prosecco kylmään, ilmapallot ja kannat kattoon!
ITALIALAINEN BRUNSSI
LIHAA KEVYESTI
KASVIS
LEIVÄT
- Farinata – italialainen kikherneleipä (gluteeniton)
- Focaccia
FRITIT
PIZZAA JA ”PIZZAA”
SNACKSIT
JUOMAT
- Aperol Campari Spritzerit
- Valkoviinisangria inkiväärillä (vaiks onkin espanjalaista)
- Punaviinisangria
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria