Iso Lerssi saapuu kauppoihin – hävytön uutuus neljänneksen normaalia suurempi

isolerssi
Rähinä Iso Lerssi on yksi kesän uutuusmakkaroista. Shutterstock

Suomen eturivin rap-artisteja edustava Rähinä Records ja pohjalaisia perinneruokia valmistava Pouttu tuovat markkinoille tavallista grillimakkaraa suuremman Rähinä Iso Lerssin.

Neljänneksen tavallista grillimakkaraa suurempi Rähinä Iso Lerssi ratkaisee grillaajien tunteman pulman: Yksi grillimakkara on liian vähän, mutta kaksi voi olla jo liikaa.

– Rähinä on osoittanut pystyvänsä suunnittelemaan hauskoja elintarviketuotteita, jotka kiinnostavat nuoria. Tämän kohderyhmän tavoittaminen on ollut perinteiselle lihajalostealalle haastavaa. Kun saimme ehdotuksen tuottaa ryhmälle oma grillimakkara, innostuimme ideasta heti, taustoittaa Poutun toimitusjohtaja Heikki Laitala.

Rähinä Recordsin luova johtaja Joonas Wörlin kertoo, että Pouttu antoi heille vapaat kädet niin tuotekehityksen, pakkaussuunnittelun kuin brändäyksenkin suhteen.

– Tuote suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä levy-yhtiömme artistien kanssa, jotta tuotteesta saatiin mahdollisimman heidän tyylisensä. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä Poutun kanssa ja päästä samalla tekemään näköistämme urbaania populaarikulttuuria, hän toteaa.

Kesä tuo markkinoille myös muita makkarauutuuksia. Esimerkiksi HK julkaisee uuden Maakarit-sarjan, jonka makkarat valmistetaan käsityönä.

Atria täydentää puolestaan Wilhelm-makkaroiden perhettä 88 prosenttia lihaa sisältävällä currywurstilla.  


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja