Isänpäivä tulossa ja lihaton lokakuu takana. Mikä loistava hetki hemmotella isää mitä parhaimmalla liharuoalla. Kokosin yhteen kasan hyväksi havaittuja lihareseptejä, joita selatessa alkoi suupielet itselläkin kostua ja sisäinen, pieni, lihanhimoinen luolamies huutaa sisuksissa.
Kannattaa muistaa, että hitaasti kypsyvä liha on niitä helpoimpia ruokia eikä pidä pelästyä vaikkapa yön yli hauduttamista. Siellähän se muhii ihan itsekseen. Mukana on myös vaativampia, mutta vaivan palkitsevia lihaisia aarteita. Ja isä kiittää!
Nautinnollista isänpäivää!
PORSAS
Arancini -- ragú-risottopallerotPekoniin kääritty, pitkään hautunut kasslerOluessa yön yli hautunut kassler
NAUTA VASIKKA
Härkää x 2, bataattia ja timjamikastiketta (alin kuva)
LAMMAS KARITSA
RIISTA
LISÄKSI
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!