IS: Salainen ainesosa tekee jauhelihakastikkeesta huikean hyvää
Soppa365-sivuston vähän parempi jauhelihakastike saa loppusilauksen hieman erikoisemmasta ainesosasta.
Tiesitkö, että jauhelihakastikkeesta voi saada entistä parempaa lisäämällä sen joukkoon omenamehua? Iltasanomien mukaan omenamehu tekee kastikkeeseen pienen makeuden ja happamuuden, joka sopii tomaattiseen lihakastikkeen täydellisesti.
Omenamehulla maustettu jauhelihakastike on helppo valmistaa ja kastikkeeseen tarvittavat ainekset löytyvät lähes jokaisen kotikeittiöstä. Omenamehun lisäksi kastikkeeseen tulee muun muassa soijakastiketta, tomaattimurskaa, oreganoa ja yksi laakerinlehti.
"Vähän paremman jauhelihakastikkeen" reseptin on ideoinut ruokatoimittaja Katja Nordlund.
Kokeile myös Makuja.fi:n jauhelihakastiketta porkkanaraasteella:
Lähde: Iltasanomat/Soppa365
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan