Internetissä ihmetellään tätä hybridiherkkua – uskaltaisitko maistaa?

croissant croissantit
Croissant-sushin on kehittänyt leipomo Los Angelesissa.

Me kaikki tiedämme croissantin, ja sushikin lienee monille tuttu ruoka, mutta miltä kuulostaisi niiden yhdistelmä? 

Kalifornialaisen leipomon kehittämä croissant-sushi näyttää aivan tavalliselta croissantilta, mutta sisältä paljastuu inkiväärillä ja wasabilla maustettu lohirulla. Merilevän eli norin päälle on siroteltu seesaminsiemeniä. Tästä suolaisesta välipalasta käytetään myös nimiä "crossushi" tai ”the California Croissant”, Kalifornian croissant.

Croissant-sushissa lohi on kypsää ja lämmintä, koska se on leivottu taikinan sisään. Voit dipata sushicroissantia soijakastikkeeseen, mutta Popsugarin mukaan rullassa riittää makua muutenkin.

Yhdistelmä saattaa kuulostaa oudolta, mutta etenkin suolaisen ruoan ja merenelävien ystävän kannattaa antaa tälle hybridiherkulle mahdollisuus. Valitettavasti Suomesta tätä makupalaa ei vielä ole saatavilla. Itse sen voi toki valmistaa.

***

Crossushista voi tulla trendiruoka. Katso videolta, miltä se näyttää.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!