Suomalaisen keittiömestarin näppärä vinkki paistamiseen voi säästää kotikokin kokonaan paistinpannun tiskaamiselta.
Keittiömestari Risto Mikkola kertoi vinkkinsä siihen, kuinka työlään paistinpannun jynssäämisen voi parhaimmillaan jättää kokonaan välistä.
– Paistinpannun kuuraaminen on ikävää puuhaa, mutta sitä ei ole välttämättä pakko tehdä, Mikkola kertoo Iltalehdelle.
Käyttämällä rasvan sijaan leivinpaperia apuna voi kokata sotkematta juuri lainkaan.
– Leivinpaperi on kätevä apu esimerkiksi vuohenjuustoa ja lohta pannulla paistettaessa. Paperin päällä ruoka ei jää pannuun kiinni, eikä pannua tarvitse tiskata. Paistettaessa ei myöskään tarvitse käyttää rasvaa, Mikkola vinkkaa.
LUE MYÖS: Pannu kuumaksi! Teetkö sinä tämän yleisen virheen ruoanlaitossa?
Lähde: Iltalehti
MTV LIFESTYLE