Ikealta erikoinen aluevaltaus: Asiakkaat tekevät nyt myös ruokansa itse!
Ikea perustaa pop up -ravintolan Lontooseen, jossa asiakas valmistaa ruoan itse ja päättää muun muassa ravintolan nimen ja menun.
IKEAn mukaan sen edulliset hinnat perustuvat osin siihen, että asiakkaat kokoavat itse huonekalunsa. Nyt säästökeino rantautuu myös lihapullistaan tunnetun ravintolan puolelle – ainakin Lontoossa.
Yritys lanseeraa tee se itse -ravintolan Lontooseen, jossa asiakkaat ovat paitsi kokkeja, myös päättävät ravintolan nimestä, menusta ja asiakkaista. Ravintolan varanneet valmistavat ruoan huippukokin opastuksella ja voivat kutsua ystäviään maistamaan valmistamaansa ruokaa.
Pop up -ravintolat ovat ilmiö myös Suomessa ja niiden ympärille on perustettu muun muassa Ravintolapäivä-tapahtuma, joka järjestetään Facebook-sivujen mukaan seuraavan kerran 24.–25.9.2016.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti