Ikealta erikoinen aluevaltaus: Asiakkaat tekevät nyt myös ruokansa itse!

Ikean lihapulla - annos
Ikea perustaa pop up -ravintolan Lontooseen – pääsevätkö asiakkaat valmistamaan lihapullia? Lehtikuva

Ikea perustaa pop up -ravintolan Lontooseen, jossa asiakas valmistaa ruoan itse ja päättää muun muassa ravintolan nimen ja menun. 

IKEAn mukaan sen edulliset hinnat perustuvat osin siihen, että asiakkaat kokoavat itse huonekalunsa. Nyt säästökeino rantautuu myös lihapullistaan tunnetun ravintolan puolelle – ainakin Lontoossa. 

Yritys lanseeraa tee se itse -ravintolan Lontooseen, jossa asiakkaat ovat paitsi kokkeja, myös päättävät ravintolan nimestä, menusta ja asiakkaista. Ravintolan varanneet valmistavat ruoan huippukokin opastuksella ja voivat kutsua ystäviään maistamaan valmistamaansa ruokaa. 

Pop up -ravintolat ovat ilmiö myös Suomessa ja niiden ympärille on perustettu muun muassa Ravintolapäivä-tapahtuma, joka järjestetään Facebook-sivujen mukaan seuraavan kerran 24.–25.9.2016. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!