Mainos

Ikea lanseerasi ravintoloihinsa uutuustuotteen: "Näemme tämän globaalina mahdollisuutena"

Ikea on tuonut markkinoille vegaaniseen ruokavalioon sopivan hot dogin. Tuotetta saa tällä hetkellä vain Mälmön Ikean ravintolasta, mutta elokuussa se tullaan lanseeraamaan myös muihin Euroopan myymälöihin. 

Huonekalujätti Ikea on ilmoittanut Instagram-tilillään lanseeranneensa uutuustuotteen, joka on jo saapunut Malmön Ikean ravintolaan ilahduttamaan kokeilunhaluisia kuluttajia.

Elokuussa muihin Euroopan liikkeisiin saapuva vegaaninen hot dog on yrityksen mukaan tuote, joka palvelee sekä asiakkaita että luontoa.

Lisäaineiden vegaanisuus on vielä selvityksessä

Kolme vuotta sitten Ikea toi tavallisten lihapullien rinnalle vegaaneille sopivan vaihtoehdon, kasvispullat. Nyt vegaanisten tuotteiden kysyntään halutaan vastata uudella tuotteella. 

– Joka vuosi 660 miljoonaa ihmistä nauttii Ikean ravintoloiden tarjonnasta, ja me näemme tämän globaalina mahdollisuutena tarjoilla ruokaa, joka tekee hyvää sekä ihmisille että planeetalle, Ikea Foodin toimitusjohtaja Michael La Cour kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

La Cour korostaa, että heidän uutuustuotteensa on paitsi eettisesti hyvä valinta, se on myös todella maukas. Uutuustuotteen avulla Ikea haluaa inspiroida aivan kaikkia asiakkaita suosimaan kasvisperäisiä vaihtoehtoja.  

– Ei ole järkeä luoda asiakkaillemme kestävää ratkaisua, jos se ei ole maukasta, La Cour lisää.

Vaikka uutuustuote on valmistettu sataprosenttisesti kasvipohjaisista ainesosista, Ikea selvensi Instagram-kommentissaan, että tällä hetkellä he eivät vielä voi kutsua uutta hot dogiaan täysin vegaaniseksi, sillä he eivät ole vielä täysin varmoja siitä, ovatko kaikki tuotteeseen käytetyt lisäaineet täysin vegaanisia.

Asian kanssa tehdään kuitenkin paraikaa töitä, ja ongelma saadaan ratkaistuksi elokuuhun mennessä.

Lähde: Independent

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja