Ikealta ällistyttävä uutuus: Mörssärilihapulla

Parhaat lihapullat! Lihapullataikina ja lihapullien paistaminen Kari Aihisen tapaan 9:59 Parhaat lihapullat! Lihapullataikina ja lihapullien paistaminen Kari Aihisen tapaan
KATSO MYÖS: Kari Aihinen paljastaa, miten valmistuvat parhaat lihapullat!

Jos huonekalujätti Ikean sosiaalista mediaa on uskominen, voi joulukinkun tai -kalkkunan sijaan juhlapöytää koristaa aattona yksi valtava lihapulla – ainakin Briteissä.

Itsekoottavien huonekalujen lisäksi lihapullistaan tunnettu ruotsalainen huonekalujätti Ikea esitteli sosiaalisessa mediassa uusimman tuotteensa, jota ei ole ainakaan koolla pilattu.

Ikean jättilihapulla painaa 4,5 kiloa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Instagramissa jaettujen julkaisujen mukaan Ison-Britannian Ikeasta voi hankkia joulun juhlapöytään yhden kolossaalisen kokoisen lihapullan. Kyseessä ei siis ole perinteinen keko Ikean lihapullia, vaan yksi valtava, kaikkien aikojen pyöryköiden pyörykkä.

– Se on suuri. Se on herkullinen. Se on todellinen joulun katseenvangitsija, Ison-Britannian Ikea kertoo.

Ikean tempaus

Ikean tempauksesta uutisoi muun muassa New York Post.

– Tässä on joulukalkkunan kokoinen Ikean lihapulla, huonekalujätti kuvailee julkaisussa, jossa valtavan lihajärkäleen päälle kaadetaan kermaista kastiketta. 

Julkaisun perusteella Ikean jouluinen lihapulla on kokoluokaltaan jotain koripallon ja Indinana Jones ja Kadonneen aarteen metsästäjät -elokuvasta tutun vierivän kivenjärkäleen väliltä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Ikean mahtipulla koostuu porsaan- ja naudanlihasta. Tarjoiluehdotuksessa se lepää perunamuusipedillä. Aivan kuten sen alamaiset, eli tavallisen kokoiset lihapullat, on kuningaspulla tarkoitus tarjoilla puolukkahillon ja kermakastikkeen kera. 

Parasta kaikessa on se, että lipullamörsseli tulee valmiiksi pakatussa laatikossa, eli se on helppo valmistaa vain tunkemalla kotona uuniin valmistumaan.

Yleisö ihastui jättipullaan

Sanomattakin on selvää, että ihmiset olivat sosiaalisessa mediassa ällikällä lyötyjä Ikean joulupöydän katseenvangitsijasta.

– En tajunnut, että tänään on huhtikuun ensimmäinen, eräs epäuskoinen käyttäjä kommentoi.

– Tämä on se. Näin Poutapilviä ja lihapullakuuroja -elokuva alkoi, huomautti toinen.

– Onhan tämä aito juttu? kysyi kolmas. 

Vielä on epäselvää, koska joulun jättipulla tulee myyntiin, vai onko kyseessä sitten kuitenkin jonkinlainen Ikean pyörittelemä julkisuustempaus. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat