Uskoisitko Ikean huonekaluksi? Linda ja Sami pistivät tutun kaapin uuteen uskoon – lopputulos ällistyttää

Linda tuunasi Ikean kaapista upean"design-luomuksen" 0:48
Katso videolta, miten Lindan ja Samin kaapisto valmistui ja mitä projekti maksoi.

Linda tuunasi miehensä Samin kanssa Ikean peruskaapista uniikin yksilön, jota ihaillaan nyt muun muassa Facebookin suositussa sisustusryhmässä.

Kun huonekaluliikkeen valmiit ratkaisut eivät miellytä, voi aina kaivaa pensselin esiin ja tuunata tuotetta maalaamalla. Linda Viipuri meni kuitenkin tuunausprosessissa askeleen pidemmälle. Ikeasta hankittu peruskaappi muuttui kuin aivan toiseksi huonekaluksi Lindan ja hänen miehensä Samin käsissä.

– Tykkäämme mieheni kanssa rakennella itse, kun näkee oman kätensä jäljen ja saa aikaan omannäköisiä juttuja, Linda kertoo MTV Uutisille.

Lindan ja Samin olokeittiö kaipasi tällä kertaa leveää kaapistoa, ja koska sopivan näköistä ja kokoista huonekalua ei löytynyt valmiina, päätti pariskunta tehdä sellaisen itse.

 – Idean sain sormipaneeliseinästämme. Huonekalujen pyöreät muodot kiehtovat tällä hetkellä, joten pohdimme, miten päätyjen pyöreyden saisi toteutettua. Olemme aiemmin tehneet Ikean keittiönkaapeista tv-tason, ja halusimme tästäkin kaapistosta ehdottomasti jalattoman, jotta iso ja leveä huonekalu säilyttäisi keveytensä.

Leveyttä tuunatulle kaapistolle tuli lopulta 222 senttimetriä. Suunnittelun jälkeen Linda ja Sami lähtivät rohkeasti kokeilemaan ideaansa ja päättivät, että ongelmien ilmetessä vaihdetaan sitten vain lennossa suunnitelmaa. Haastavinta oli Lindan mukaan saada tehtyä puusta neljä täysin samankokoista puoliympyrää, jotta rimat varmasti asettuisivat kauniisti.

 – Kaikki sujui kuitenkin ihan ongelmitta, Linda iloitsee.

Lopputulosta pääsivät ihailemaan pariskunnan lisäksi muun muassa Facebookin suositun sisustusryhmän jäsenet. Lindan ryhmään laittamalla kuvalla on jo yli 4000 tykkäystä ja kaappia ylistetään muun muassa "mielettömän upeaksi".

Lindan muita tuunausprojekteja pääset kurkkaamaan hänen Instagram-tililtään.

Katso videolta, miten Linda ja Sami tuunasivat kaapin ja mitä tuunausprojekti maksoi.

Lue myös:

    Uusimmat