Hyvää munapäivää! Kananmunien keittäminen on helppoa, jos tiedät oikean vastauksen simppeliin kysymykseen
Kansainvälisen munapäivän kunniaksi on hyvä kerrata kananmunan keittämisen salat.
Perjantaina 13. päivänä lokakuuta vietetään kansainvälistä kananmunapäivää.
Suomalaiset syövät vuosittain keskimäärin 12 kiloa kananmunia henkeä kohden. Kananmunista onkin viimevuosina muodostunut suorastaan trendiruokaa. Munat on päästetty vuosien pannasta, jolloin moni vältteli niitä korkean kolesterolin pelossa. Uusien tutkimusten valossa kananmunat ovat ravinnerikasta herkkua ja niitä todella kannattaa syödä.
Mutta miten kananmunat sitten keitetään oikeaoppisesti? Pitääkö kananmunat lisätä kylmään vai kiehuvaan veteen? Katso yllä näkyvältä videolta vinkit kananmunien keittämiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa