Kylmään vai kiehuvaan veteen – osaatko keittää kananmunat oikein?
Kananmunien keittäminen ei ole mitään rakettitiedettä – toisaalta Suomestakin löytyy monia kotikokkeja, jotka eivät koskaan ole kananmunia itse keittäneet. Katso videolta helpot ohjeet täydellisiin keitettyihin kananmuniin.
Miten kananmunat keitetään täydelliseen muotoon? Miten keltuaisen saa kypsennettyä juuri oikeanlaiseksi? Pitääkö kananmunat laittaa kattilaan kylmään vai kiehuvaan veteen?
Katso videolta helpot ohjeet kananmunien keittämiseen ja opi, miten tehdään löysiä, pehmeitä ja kovia kananmunia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut