Kylmään vai kiehuvaan veteen – osaatko keittää kananmunat oikein?
Julkaistu
Kananmunien keittäminen ei ole mitään rakettitiedettä – toisaalta Suomestakin löytyy monia kotikokkeja, jotka eivät koskaan ole kananmunia itse keittäneet. Katso videolta helpot ohjeet täydellisiin keitettyihin kananmuniin.
Miten kananmunat keitetään täydelliseen muotoon? Miten keltuaisen saa kypsennettyä juuri oikean kypsyiseksi? Pitääkö kananmunat laittaa kattilaan kylmään vai kiehuvaan veteen?
Katso videolta helpot ohjeet kananmunien keittämiseen ja opi, miten tehdään löysiä, pehmeitä ja kovia kananmunia.
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti