Mainos

Hyödynnä maissi uudella tavalla – valmista maukasta salsaa

Kesällä maissi on suomalaisille tuttua grilliherkkua, mutta tutun raaka-aineen voi hyödyntää myös maukkaaseen maississalsaan.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen päätti hyödyntää kesäisen grilliherkun tortillojen täytteenä. Lopputuloksena syntyi maissisalsa, joka on erityisen helppo valmistaa.

– Maissisalsa syntyy hyvin helposti – etenkin jos käyttää esikypsennettyä maissia tai pakastetta. Tuoreesta saa fressimpää, mutta hyvä tuli näinkin. Olennainen huomio on tulisuudessa, Kinnunen kertoo Sivumaku-blogissaan.

Salsa tunnetaan tulisena lisukkeena, ja myös maissisalsa kannattaa maustaa rohkeasti chilillä oman maun mukaan

– Maista ja mausta oman maun mukaan, saatavilla olevilla ja oman maun mukaisilla chileillä, bloggaaja jatkaa.

Katso maissisalsan resepti täältä.


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja