Hyödynnä maissi uudella tavalla – valmista maukasta salsaa
Kesällä maissi on suomalaisille tuttua grilliherkkua, mutta tutun raaka-aineen voi hyödyntää myös maukkaaseen maississalsaan.
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen päätti hyödyntää kesäisen grilliherkun tortillojen täytteenä. Lopputuloksena syntyi maissisalsa, joka on erityisen helppo valmistaa.
– Maissisalsa syntyy hyvin helposti – etenkin jos käyttää esikypsennettyä maissia tai pakastetta. Tuoreesta saa fressimpää, mutta hyvä tuli näinkin. Olennainen huomio on tulisuudessa, Kinnunen kertoo Sivumaku-blogissaan.
Salsa tunnetaan tulisena lisukkeena, ja myös maissisalsa kannattaa maustaa rohkeasti chilillä oman maun mukaan
– Maista ja mausta oman maun mukaan, saatavilla olevilla ja oman maun mukaisilla chileillä, bloggaaja jatkaa.
Katso maissisalsan resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut