Hyödynnä kauden herkullisin vihannes kekseliäästi: ”Helppo ja nopea arkiruoka”

parsa_kanakaaryle
Kauden sesonkivihannes, parsa, taipuu hyvin myös broilerin seuraksi. Jani Kinnunen / Sivumaku

Parsakausi on parhaillaan käynnissä, ja kauden sesonkivihannesta kannattaa hyödyntää kekseliäässä arkiruoassa.

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee yhdistämään parsan broilerin kanssa helpossa arkiruoassa, kana-parsarullassa.

Kinnunen hyödyntää kauden sesonkiherkkua kekseliäästi, ja suosittelee jokaista kokeilemaan helppoa parsaruokaa, joka sopii oivallisesti koko perheen arkiruoaksi yksinkertaisen makumaailmansa johdosta.

– Tässä helppo ja nopea arkiruoka parsakautta hyödyntämään. Ohuen kanaleikkeen sisään rullataan parsan lisäksi tomaattia ja parmesaania. Yksinkertaisen selkeää kevätmakua! Kinnunen kirjoittaa.

Katso kana-parsarullan resepti Sivumaku-blogista täältä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja