Parsakausi on parhaillaan käynnissä, ja kauden sesonkivihannesta kannattaa hyödyntää kekseliäässä arkiruoassa.
Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee yhdistämään parsan broilerin kanssa helpossa arkiruoassa, kana-parsarullassa.
Kinnunen hyödyntää kauden sesonkiherkkua kekseliäästi, ja suosittelee jokaista kokeilemaan helppoa parsaruokaa, joka sopii oivallisesti koko perheen arkiruoaksi yksinkertaisen makumaailmansa johdosta.
– Tässä helppo ja nopea arkiruoka parsakautta hyödyntämään. Ohuen kanaleikkeen sisään rullataan parsan lisäksi tomaattia ja parmesaania. Yksinkertaisen selkeää kevätmakua! Kinnunen kirjoittaa.
Katso kana-parsarullan resepti Sivumaku-blogista täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.