Hyödynnä kauden herkullisin vihannes kekseliäästi: ”Helppo ja nopea arkiruoka”

parsa_kanakaaryle
Kauden sesonkivihannes, parsa, taipuu hyvin myös broilerin seuraksi. Jani Kinnunen / Sivumaku

Parsakausi on parhaillaan käynnissä, ja kauden sesonkivihannesta kannattaa hyödyntää kekseliäässä arkiruoassa.

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee yhdistämään parsan broilerin kanssa helpossa arkiruoassa, kana-parsarullassa.

Kinnunen hyödyntää kauden sesonkiherkkua kekseliäästi, ja suosittelee jokaista kokeilemaan helppoa parsaruokaa, joka sopii oivallisesti koko perheen arkiruoaksi yksinkertaisen makumaailmansa johdosta.

– Tässä helppo ja nopea arkiruoka parsakautta hyödyntämään. Ohuen kanaleikkeen sisään rullataan parsan lisäksi tomaattia ja parmesaania. Yksinkertaisen selkeää kevätmakua! Kinnunen kirjoittaa.

Katso kana-parsarullan resepti Sivumaku-blogista täältä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!