Mainos

Hurja väite: Juo tätä juomaa kolmen päivän ajan, niin laihdut liki neljä kiloa

Myhealthylifeteam.com-sivustolla väitetään, että juomalla tiettyä juomaa vain kolmen päivän ajan voi laihtua jopa 3,6 kiloa.

Sivustolla esitellään persiljasta, sitruunasta ja vedestä tehty ihmejuoma, jonka väitetään vaikuttavan uskomattomalla tavalla etenkin vatsan alueelle kertyneen rasvan poistumiseen kehosta. Rasvaa polttavan ihmejuoman resepti on niin helppo, että sen valmistamisessa onnistuu varmasti taitamattomampikin kotikokki.

– Reseptimme on todella hyödyllinen vatsan alueen lihasten muokkaamiseen. Jos juot tätä juomaa päivittäin, voit muokata vatsasi kokonaan uusiksi, sivustolla hehkutetaan.

Laihduttava ihmejuoma

persiljaa
sitruuna
1,2 dl vettä

Lisää tehosekoittimeen persiljaa. Purista persiljan joukkoon sitruunan mehu. Sekoita. Lisää joukkoon vesi ja sekoita vielä muutama sekunti.

Tuloksia jo 2–3 päivän aikana?

Juoman kerrotaan toimivan todella nopeasti – ja sivustolla kehutaan, että tuloksia voi havaita jo 2–3 päivän kuluttua juoman nauttimisen aloittamisesta. Optimaalisinta olisi nauttia juomaa tyhjään vatsaan joka aamu, viiden päivän ajan.

Uskomattomalta kuulostavan juoman salaisuuden kerrotaan piilevän persiljassa, joka sisältää paljon vitamiineja ja vauhdittaa ruoansulatuksen toimintaa. Sitruuna sitä vastoin edistää rasvan palamista kehossa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja