Mainos

Huomasitko jo? Nämä konvehdit katosivat kauppojen hyllyiltä – Fazer: "Joistain tuotteista pitää aina välillä luopua"

Omar-konvehteja ei tehdä ainakaan täksi jouluksi.

Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä jo huomanneet, että Fazerin Omar-konvehdit ovat pikku hiljaa kadonneet kauppojen hyllyiltä.

Kyseessä ei ole siis alkuperäinen Omar-toffee, vaan konvehtiversio, jossa toffee oltiin päällystetty suklaalla. 

– Alkuperäinen ja perinteinen Omar-toffee löytyy toki valikoimasta, mutta tämä suklaaseen yhdistetty serkku on tosiaan nyt ainakin tauolla, Fazer-makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola kertoo MTV Uutisille.

Vaikka moni olikin ihastunut kyseisiin konvehteihin, ne eivät nousseet koko kansan suosikeiksi. Eerolan mukaan Omar-konvehdit eivät olleet kääreellisten konvehtien joukossa suosikkituotteiden kärjessä.

– Tuomme joka vuosi jouluksi uutuuksia ja valitettavasti se tarkoittaa, että joistain tuotteista pitää aina välillä luopua.

Konvehti löytyy kuitenkin konvehtirasiasta

Omar-konvehteja on löytynyt aikaisemmin myös Present-konvehtirasiasta, joka on kuitenkin tänä jouluna korvattu Klassikot-rasialla. Rasia on Eerolan mukaan toiveuutuus, joka sisältää juuri niitä makuja, joita suomalaiset ovat konvehtirasioihin toivoneet.

Vaikkeivat suklaapäällysteiset Omarit olekaan olleet kansan suosikkeja, on ne äänestetty klassikoiden joukkoon. Omar-konvehdin lisäksi rasiasta löytyy Tofferina, Julia, suklaatryffeli, Pätkis, Da-Capo, Omar, Susu sekä Vihreät kuulat.

Juttua muokattu 9.11.2021 kello 8.15: Korjattu tieto siitä, ettei Omar-konvehteja löytyisi uudesta Klassikot -rasiasta.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja