Huomasitko jo? Nämä konvehdit katosivat kauppojen hyllyiltä – Fazer: "Joistain tuotteista pitää aina välillä luopua"

1:29 Valmista itse Dumle-tikkarit: Naurettavan helppo ohje!

Omar-konvehteja ei tehdä ainakaan täksi jouluksi.

Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä jo huomanneet, että Fazerin Omar-konvehdit ovat pikku hiljaa kadonneet kauppojen hyllyiltä.

Kyseessä ei ole siis alkuperäinen Omar-toffee, vaan konvehtiversio, jossa toffee oltiin päällystetty suklaalla. 

– Alkuperäinen ja perinteinen Omar-toffee löytyy toki valikoimasta, mutta tämä suklaaseen yhdistetty serkku on tosiaan nyt ainakin tauolla, Fazer-makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola kertoo MTV Uutisille.

Vaikka moni olikin ihastunut kyseisiin konvehteihin, ne eivät nousseet koko kansan suosikeiksi. Eerolan mukaan Omar-konvehdit eivät olleet kääreellisten konvehtien joukossa suosikkituotteiden kärjessä.

– Tuomme joka vuosi jouluksi uutuuksia ja valitettavasti se tarkoittaa, että joistain tuotteista pitää aina välillä luopua.

Konvehti löytyy kuitenkin konvehtirasiasta

Omar-konvehteja on löytynyt aikaisemmin myös Present-konvehtirasiasta, joka on kuitenkin tänä jouluna korvattu Klassikot-rasialla. Rasia on Eerolan mukaan toiveuutuus, joka sisältää juuri niitä makuja, joita suomalaiset ovat konvehtirasioihin toivoneet.

Vaikkeivat suklaapäällysteiset Omarit olekaan olleet kansan suosikkeja, on ne äänestetty klassikoiden joukkoon. Omar-konvehdin lisäksi rasiasta löytyy Tofferina, Julia, suklaatryffeli, Pätkis, Da-Capo, Omar, Susu sekä Vihreät kuulat.

Juttua muokattu 9.11.2021 kello 8.15: Korjattu tieto siitä, ettei Omar-konvehteja löytyisi uudesta Klassikot -rasiasta.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja