Hummerileipiä ja perunamuusia – ovatko tässä McDonald'sin erikoisimmat annokset?

hamppari
Maailmalta löytyy paljon hampurilaisten lisäksi hieman erikoisempiakin herkkuja. Shutterstock, Instagram

Tuttujen hampurilaisten lisäksi pikaruokaketju tarjoaa myös joukon erikoisempia ruokalajeja. Katso minkälaisia annoksia maailmalla tarjotaan! 

Hampurilaiset, nugetit ja pirtelö kuuluvat monen ruokatilaukseen, mutta tämä tuttu pikaruokaravintola tarjoaa paljon muutakin. Vaikka McDonald's on laajalle levinnyt ruokaketju, se ei tarkoita sitä, että menu näyttäisi joka maassa samalta.

Nämä Instagram-kuvat paljastavat, minkälaisia pikaruoka-aterioita nautitaan ympäri maailmaa. Varoitus, kuvat voivat saada monet herkkusuut kateelliseksi.

Thaimaassa nautitaan puuroa ja riisiä

Thaimaalaisessa ravintolassa voi nauttia maukasta aamupalaa puuron muodossa. Puuro ei kuitenkaan ole sieltä perinteisemmästä päästä, sillä sitä nautitaan kanasuikaleiden ja yrttien kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Thaimaalaisessa McDonald'sissa voi nauttia myös monipuolisia aterioita, kuten tämä kuva todistaa. Riisiä, kanaa ja kananmunaa tarjoava annos on outo näky hampurilaisten rinnalla. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Italiassa ollaan kulinaristeja

Italialaisten menu voi saada kulinaristit hämmennyksiin. Täällä on nimittäin tarjolla esimerkiksi hummerileipiä, joita ei ihan ensinäkemältä yhdistäisi pikaruokaravintolaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Italialaiset ovat lähteneet kilpailemaan myös muitten pikaruokaketjujen kanssa ottamalla listalleen kanakulhon. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Aasialaiset osaavat yllättää

Japanilaiset ovat tunnettuja innovatiivisista keksinnöistään. Tämän seikan todistavat myös nämä erikoiset yhdistelmät. Japanilaiset nauttivat esimerkiksi perunamuusia hampurilaisen mausteena. He ovat myös nauttineet jo pitkään meillä uutuutena mainostettavia suklaaranskalaisia

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Singaporessa nautitaan myös hieman kulinaristisempia majoneeseja. Vai mitä sanot tästä tryffelimajoneesista?


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Herkullisia jälkiruokia maailmalta

McDonald's tarjoaa tietysti myös jälkiruokia. Nostattavatko nämä herkut veden kielellesi? 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja