Hulvatonta! Mummo yrittää leipoa lapsenlapselleen vegaanista ja gluteenitonta kakkua – "se on h*****inmoinen ihme"

mummo kakku
Shutterstock / Pretty 52

Tämä supermummo on päättänyt yllättää uuden ruokatrendin löytäneen pojanpoikansa syntymäpäiväkakulla.

Pretty 52-sivuston Mummo leipoo -ohjelma on hulvaton satiiri tämän päivän ruokatrendeistä. Tuoreella videolla rääväsuinen mummo kertoo pokerinaamalla, miten hän leipoo pojanpojalleen syntymäpäiväkakun.

– Hei intertube. Tänään aion yrittää h*****nmoista ihmettä. Leivon hemmetti kakun, jossa ei ole munia, ei ole jauhoja, eikä ole voita.

Mummo jatkaa kertomalla, että on aina leiponut pojalleen syntymäpäiväksi kakun. Nyt poika on kuitenkin löytänyt erilaiset ruokatrendit, mikä tekee leipomisen astetta haastavammaksi.

– Ensin oli mehupuhdistuskuuri, apinadieetti ja paleo, tai jotain. Mutta nyt hän sanoo, että ei gluteenia eikä eläinperäisiä tuotteita.  

Katso videolta, miten rääväsuiselle mummolle käy vegaanisen kakun kanssa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja