Huippukokkien ruoka-annoksia myydään viidellä eurolla – Porvoossa käynnistyy ainutlaatuinen tapahtuma
Smaku Porvoo -ruokafestivaali tarjoaa tilaisuuden maistella Porvoon parhaiden ravintoloiden huippuunsa hiottuja fine dining -annoksia viidellä eurolla.
Maanantaina 14.8.2017 alkavassa Smaku Porvoo -tapahtumassa on mukana yhteensä 16 ravintolaa Porvoon seudulta.
Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä lämpimästä tai kylmästä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta, joita pääsee tapahtuman aikana maistelemaan viiden euron hintaan.
Tänään maanantaina alkanut tapahtuma huipentuu lauantaina 26. elokuuta, jolloin kaikkien ravintoloiden annokset ovat kätevästi saatavilla saman katon alta Kulttuuritalo Grandissa. Sitä ennen ravintolat tarjoilevat annoksiaan omissa tiloissaan.
Maisteluannokset ovat kuin pieniä taideteoksia
Kuvat: SMAKU Porvoo
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan