Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Huippukokki vinkkaa: Salainen raaka-aine tekee munakokkelista entistä parempaa!

Shutterstock
Julkaistu 22.07.2016 07:05

MTV LIFESTYLE

Munakokkelin tekemiseen löytyy yhtä monta reseptiä kuin tekijääkin, mutta yksi resepti on varma nakki, jos haluat onnistuneen lopputuloksen.

Huippukokki Gordon Ramsay paljasti Popsugarille omat vinkkinsä munakokkelin paistamiseen.

– Kun olin opiskellut Lontoossa, halusin tulla ranskalaiseksi, joten matkustin sinne oppiakseni ranskalaisesta keittiöstä. Mieleeni on jäänyt eräs ateria, jolla munakokkeli oli yhdistetty merisiiliin ja annos kruunattu kaviaarilla. Se oli villiä, en ollut koskaan laittanut itse merisiiliä munakokkeliin, mutta rakenne oli jotain uskomatonta. Merisiili teki kokkelista niin paljon kermaisemman. Mietin, mikä vastaisi merisiiliä kotikeittiössä ja tajusin: ranskankerma! Ramsay kertoo.

Ranskankerma ei ole kuitenkaan ainoa niksi, jolla munakokkelista saa kaikkien aikojen parhaan. On syytä ottaa huomioon myös muutama muu seikka. 

Toimi näin:

Riko kolme munaa kattilaan, mutta älä heitä suolaa joukkoon! Jos suolan sekoittaa munien joukkoon välittömästi, on lopputulos vetinen. Lisää kattilaan pala voita ja vispaa miedolla lämmöllä. Älä lopeta vispaamista hetkeksikään. Kun koostumus alkaa tiivistyä, ota kattila pois liedeltä ja jatka vispaamista. Laita kattila takaisin liedelle ja toista sama nelisen kertaa. Lisää joukkoon puoli ruokalusikallista ranskankermaa, sekoita ja mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. 

Lähde: Popsugar

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Monen suosima ainesosa voikin pilata munakokkelin – kokki varoittaa: "Älä koskaan lisää..."Kokin kokkeliniksillä loihdit fanfaarien arvoisen muna-aamiaisen: Salainen ainesosa löytynee sinunkin jääkaapistasiOlisitko arvannut? Tämä keittiökaapin tuttu ainesosa on yllättäen avain täydelliseen munakokkeliin10 herkullista vinkkiä täydelliseen munakokkeliin – mikä vinkeistä on oma suosikkisi?Proteiinipitoinen ja kevyt halpisruoka! Tällä helpolla herkulla sopii keventää vaikka joka aterialla Hittiresepti Suomessa ja proteiinipommi, joka on täydellinen aamupala: Oletko jo kokeillut?
AamiainenKananmunaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Aamiainen
  • 11.8.07:42
    Ruoka

    Proteiinipitoinen aamu- tai välipala! Testaa Jarin supermarjasmoothie

  • 5.8.07:44
    Ruoka

    Puuroa aamupalaksi? Patrik Borgilta tärkeä muistutus: "Jos aiotte syödä tämän aamiaisen, niin..."

  • 25.6.10:50
    Ruoka

    Aamiainen ei enää kuulu hintaan Scandic-hotelleissa – nousevatko huonehinnat?

  • 10.6.07:44
    Ruoka

    Tällaista aamupalaa hyvinvointivalmentaja suosittelee naisille: "Ei tarvitse olla dieetillä"

  • 5.3.10:46
    Ruoka

    Cristiano Ronaldolle kokannut Arto Rastas jakaa ohjeen urheilijan aamupalaan: "Todella simppeli"