Maailmankuulu ranskalaiskokki Éric Ripert vinkkaa Instagram-tilillään ohjeen helppoon jauhelihakastikkeeseen.
Useat tunnetut keittiömestarit ja huippukokit ovat joutuneet sulkemaan ravintoloitaan niin Suomessa kuin maailmalla. Samalla he ovat myös muiden ihmisten tapaan eristäytyneet koteihinsa ja ryhtyneet entistä aktiivisemmiksi sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi maailman parhaimmaksi valitun, Italiassa sijaitsevan kolmen Michelin-tähden Osteria Francescana -ravintolan keittiömestari Massimo Bottura on aloittanut Instagramissa omat kokkikoulu-livelähetyksensä perheensä kanssa.
New Yorkissa kolmen Michelin-tähden Le Bernardin -huippuravintolaa normaalisti pyörittävä Éric Ripert on puolestaan päättänyt ryhtyä helpottamaan ihmisten karanteenielämää helpoilla arkiruokaresepteillä. Ripert jakoi Instagram-tilillään viime viikolla helpon jauhelihakastikkeen reseptin kuvien ja videoiden kera.
Jos päivitys ei näy, katso se täältä.
Monet kiittelivät Ripertia Instagramissa reseptin jakamisesta.
– Takaisin perusasioiden äärelle, eräs Instagram-käyttäjä totesi tyytyväisenä.
Michelin-kokin helppo jauhelihakastike
Näin Ripert suosittelee tekemään helpon jauhelihakastikkeen. Ota huomioon, että kyseessä on tässä tapauksessa yhden, tai maksimissaan kahden hengen annos.
