Henri Alénin helpolla yhden raaka-aineen reseptillä nostat leivän maun aivan uudelle tasolle.
Videolla Henri Alén kertoo, miltä ruoka saattaa tulevaisuudessa näyttää.
Ruskistettu voi on trendikäs lisuke, joka toimii erinomaisesti kastikkeena esimerkiksi perunoiden, kalan ja vihannesten kanssa, mutta myös vaahdotettuna leivän päällä.
Ruskistettu voi sopii myös rapujuhliin, sillä suolaiset ravut ja pähkinäisen karamellimainen voi paahtoleivän päällä ovat kuin luotuja toisilleen.
– Ruskistettu voi on näkynyt laaturavintoloiden ruokalistoilla jo pitkään. Nyt kannattaa koittaa tämän trendiherkun tekoa myös kotikeittiössä. Suomalaisille tuttu voin maku saa aivan uuden ulottuvuuden ruskistamalla. Yksinkertaiset perusmaut ovat edelleen trendi ruokamaailmassa, Alén toteaa.
