Suomen ensimmäinen Top Chef, kokki Akseli Herlevi aikoo avata Helsinkiin omien sanojensa mukaan hinta-laatusuhteeltaan kaupungin parhaan hampurilaisravintolan. Herlevi etsii parhaillaan sopivia tiloja Naughty BRGR -konseptilleen.
Hampurilaisiin erikoistunut kokki Akseli Herlevi näkee pääkaupunkiseudun ravintolatarjonnassa selkeän puutteen: mistään ei saa hinta-laatusuhteeltaan loistavaa hampurilaista. Subin Top Chef -ohjelmasta tuttu kokki aikookin avata Helsinkiin uuden Naughty BRGR-hampurilaisravintolan. Idea ravintolan perustamiseen on syntynyt oman intohimon ja tarpeen välisestä yhtälöstä.
– Aion avata ravintolan, joka on erikoistunut burgereihin. Helsingistä ei saa mielestäni loistavaa burgeria sopivaan hintaan mistään - huippuluokan burgeri pitää voida saada kympillä. Olen aina ollut kiinnostunut ruoasta, joka on yksinkertaista ja herkullista. Eikös burgeri nimenomaan ole juuri sitä? Herlevi perustelee ideaansa.

