Helsingin Kauppatorin laidalle avautuu täysin uudenlainen ravintola, kun Kari Aihinen ja Paul Hickman yhdistävät voimansa.
Helsingin Kauppatorin laidalle paraatipaikalle kesäkuussa avautuva uusi ravintola saa Suomen parhaaksi arvostetun ravintolapäällikön, kun Paul Hickman siirtyy Groteskista Kari Aihisen ravintoloitsijapartneriksi.
Edelleen myös Savoyn keittiöpäällikkönä jatkava Aihinen ja Royal Ravintoloiden kanssa yhteistyössä perustettavaan ravintolaan täysipäiväisesti panostava Hickman julkistavat yhteishankkeensa konseptin myöhemmin keväällä.
– Teemme reiän lattiaan ja yhdistämme Sasson ja Fishmarketin. Tarkoitus on tarjoilla hyvää ruokaa, juomaa ja palvelua. Haluamme tulla lähelle asiakasta, Aihinen kertoi jo aiemmin Makuja.fi:lle.
Aihinen uskoo, että huippusijaintinsa takia 250-paikkaisesta ravintolasta on mahdollista tehdä menestystarina.
– Jokaisella on tahtotaso tehdä tästä menestyvä, raikas ja iloinen ravintola. Jos ravintolaa pitäisi kuvailla yhdellä termillä, niin luvassa on erittäin laadukasta casual diningia, huippukokki lupaa.
Taustalla vankkaa osaamista
Paul Hickman on palvelualan pitkän linjan asiantuntija. Hän on toiminut paitsi Groteskin ravintolatoimenjohtajana ja Michelin-tähditetyn Demon ravintolapäällikkönä, myös valmennusyhtiössä ravintola-alan ammattilaisten valmentajana. Alan arvostetussa Pro-gaalassa vuoden 2016 ravintolapäällikkö-hovimestari-sommelier -palkinnolla tammikuussa palkittu Hickman pääsee uudessa ravintolassa toteuttamaan pitkäaikaisen unelmansa.
