Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Huippukokin resepti: Valmista eksoottisia hodareita

Julkaistu 16.01.2015 20:08

MTV LIFESTYLE

Huippukokki Tomi Björckin reseptillä klassiset hod dogit muuntautuvat eksoottisemmaksi herkuksi.

Tomi Björckin Huippukokin kotiruokaa -kirjan innoittamana Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen innostui kokeilemaan hieman eksoottisempien hodareiden valmistamista – ja yllättyi positiivisesti.

– Lopputulos toimi pitaleipään kääräistynä lähinnä hodarityylisenä sormiruokana. Yhdessä samppanjan kanssa se oli täydellinen kombo, bloggaaja toteaa.

Pitaleipää ja itse tehtyä makkaraa

Tavallisen vehnäsämpylän, ketsupin ja sinapin sijaan Björckin hodarit kootaan pitaleivästä, harissamajoneesista ja avokadotahnasta. Perinteisten nakkien sijaan eksoottisia hodareita varten makkarat valmistetaan itse.

Makkaraa on usein helpompi valmistaa kerralla hieman isompi satsi, sillä niiden tekeminen on työlästä puuhaa. Bloggari jakoi vinkkinsä siihen, kuinka makkaroiden onnistumisen voi varmistaa kesken prosessin.

– Makkaroiden kanssa toimii sama niksi kuin lihapullien. Testipallo. Pyöräytä massasta pallo ennen suoleenpursotusta, paista se ja tarkista maku. Tässä kohtaa makua on vielä mahdollista säätää, hän vinkkaa.

Katso Tomi Björckin eksoottisten hodareiden resepti Sivumaku-blogista!

MTV LIFESTYLE

Lisää aiheesta:

Elinan kuuma nachodippi yllättää – "Aloin miettiä, voisiko tätä kokkaushommaa tehdä vähän helpommin"Nerokkaat hodarit, järjettömän hyvät lihapiirakat ja muut eväät kisakatsomoon – nappaa parhaat ohjeet!Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!"Täydellinen tzatziki" – helppo resepti, jota kannattaa kokeilla!Moderni vaihtoehto hodarille – korvaa nakki porkkanalla!Uusi versio peltilihapiirakasta yllättää: Ei jauhelihaa, mutta parempaa?
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 16:15
    Pasta

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

  • 11:03
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • Eilen18:55
    Jouluruoka

    Anun nerokas ratkaisu joulutorttuihin: "Maailmaa mullistava"

  • Eilen06:47
    Makeiset

    Joulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?

  • ti19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"