Huikea keksintö: Olutta saa nyt "pankkiautomaatista" – tämä olutmaatti myy hanasta suoraan tuoppiin

olut hana oluthana
Ostaisitko olutta olutmaatista? Shutterstock

Newyorkilaisia hemmotellaan nyt uudenlaisella olutmaatilla. 

Käsityöläisolueen erikoistunut ravintola ja baari Randolph Beer on keksinyt uudenlaisen tavan myydä olutta. Ravintolan Brooklynin toimipisteeseen on avattu ”Beer ATM” eli vapaasti suomennettuna olutmaatti. Tästä olutautomaatista asiakas voi ostaa haluamaansa olutta suoraan hanasta kortilla itsepalveluna.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Valittavana on 24 erilaista käsityöolutta, joista noin puolet on New York Cityn alueella valmistettuja paikallisoluita. Kun asiakas tulee baariin, hänen on ensin mentävä baaritiskille näyttämän luottokorttiaan. Tiskiltä asiakas saa mukaansa olutkortin, johon on ladattu asiakkaan haluama määrä rahaa.

Tämän jälkeen asiakas voi ostaa hanasta suoraan olutta korttia vilauttamalla. Mikä parasta, olutta voi ostaa hanasta halutessaan myös pieninä 30 millilitran maisteluannoksina.

Saamme varmasti vielä odotella hetken, ennen kuin keksintö rantautuu Suomeen – alkoholilakipykälien luvattuun maahan.

Lähde: Insider

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja