HS: Helsinkiläisravintolan "karjalanpiirakka" herättää hämmennystä
Helsingin Etelärantaan avautuu pian Henri Alénin ja Tommi Tuomisen Finnjävel-ravintola, jonka perustamisesta nähdään myös televisiosarja.
Tulevan Finnjävel-ravintolan karjalanpiirakka herättää ihmetystä jo ennen ravintolan avaamista, kertoo Nyt.fi.
Ravintolan ennakkomaistelutilaisuuteen osallistunut Mikko Kosonen latasi piirakasta kuvan Facebook-sivuilleen.
Piirakassa on ruisjauhoja, riisipuuroa, kananmunaa, voita ja vähän persiljaa, mutta ulkomuodoltaan sitä ei arvaisi karjalanpiirakan makuiseksi.
– Pitää paikkansa. Siinä on aivan samat ainekset kuin karjalanpiirakassa munavoilla, Tommi Tuominen vahvisti Nyt.fi:lle.
– Emme uskaltaneet lähteä haastamaan Karjalan mummoja, ei heitä kukaan voita siinä rypytetyn karjalanpiirakan teossa, joten meidän piti tehdä oma malli, Tuominen totesi Nyt.fi:lle.
Huhtikuun aikana avautuva Finnjävel on fine dining -ravintola, jonka menu pohjautuu suomalaisiin ruokaperinteisiin. Ravintolan perustamisesta nähdään myös reality-ohjelma.
Katso traileri!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje