Mainos

HK tuo markkinoille uudenlaisen jauhelihan: Täältä tulee PoPo!

HK kertoo tuovansa markkinoille aivan uudenlaisen tuotteen, PoPon eli porsas-porkkanajauhiksen, jossa on 75 prosenttia porsaan jauhelihaa ja 25 prosenttia porkkanaa.

HK:n uutuustuote PoPo on vastaus kuluttajien toiveisiin lisätä ruokavalioonsa kasviksia. 

HK:n selvityksen mukaan neljännes suomalaisista kuluttajista on ilmoittanut, että haluaa lisätä kasvisten syömistä lihan rinnalla. Kasvisten pilkkominen ja esivalmistelu osana ruuanlaittoa koetaan kuitenkin työlääksi ja aikaa vieväksi. Arjessa halutaan laittaa helppoa ja terveellistä ruokaa, jonka valmistamiseen ei mene paljoa aikaa. 

– Nämä kuluttajien toiveet olivat meillä ohjenuorana, kun lähdimme kehittämään uutta tuotetta. Jauheliha on yhä edelleen suosituin liharaaka-aine arkiruuanlaitossa. Jauheliha sai kaverikseen porkkanan, kertoo HKScan Finland Oy:n kategoriapäällikkö Jonne Hyvönen.

PoPoa voi käyttää aivan samalla tavalla kuin tavallista jauhelihaa. Tuotteen rasvapitosuus on 8 prosenttia. Tuote tulee kauppoihin helmikuun alussa. 

Kasvisruokatrendi näkyy nyt selkeästi uusissa elintarvikelanseerauksissa. Viime vuonna suomalaiset hurmasivat kasvisruokatuotteet, kuten nyhtökaura, Härkis ja Mifu. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja