Hesburger lopettaa ruuan toimittamisen Woltin kautta

aop_hesburger
All Over Press

Foodora aloittaa yhteistyön Hesburgerin kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että Hesburgerin tuotteiden tilaaminen on vuoden vaihteen jälkeen mahdollista ainoastaan Foodoran kautta, kertoo Hesburger tiedotteessaan.

Tiedotteen mukaan Foodoran kotiinkuljetukset ovat käytössä joka päivä, ja asiakkailla on mahdollisuus tilata tuotteita Hesburgerista jopa alle puolen tunnin kotiinkuljetuksella kotiin tai työpaikalle. Hesburgerin tuotteet tulevat poistumaan Wolt-sovelluksesta.

– Foodoran ja Hesburgerin yhteistyön myötä kotiinkuljetustilaukset tulevat ravintoloissa nyt vain yhteen kanavaan. Tämä helpottaa ja sujuvoittaa meidän ravintoloiden henkilökunnan työntekoa. Yhteistyösopimus on meille myös taloudellisesti järkevää. Foodora on hyvä ja joustava yhteistyökumppani, jonka kanssa on hienoa kehittää kotiinkuljetustoimintaa. Uskomme, että hyvällä yhteistyöllä kotiinkuljetuspalvelut tulevat kasvamaan tulevaisuudessa”, sanoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti tiedotteessa.





Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!