Hesburger lopettaa ruuan toimittamisen Woltin kautta

aop_hesburger
All Over Press

Foodora aloittaa yhteistyön Hesburgerin kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että Hesburgerin tuotteiden tilaaminen on vuoden vaihteen jälkeen mahdollista ainoastaan Foodoran kautta, kertoo Hesburger tiedotteessaan.

Tiedotteen mukaan Foodoran kotiinkuljetukset ovat käytössä joka päivä, ja asiakkailla on mahdollisuus tilata tuotteita Hesburgerista jopa alle puolen tunnin kotiinkuljetuksella kotiin tai työpaikalle. Hesburgerin tuotteet tulevat poistumaan Wolt-sovelluksesta.

– Foodoran ja Hesburgerin yhteistyön myötä kotiinkuljetustilaukset tulevat ravintoloissa nyt vain yhteen kanavaan. Tämä helpottaa ja sujuvoittaa meidän ravintoloiden henkilökunnan työntekoa. Yhteistyösopimus on meille myös taloudellisesti järkevää. Foodora on hyvä ja joustava yhteistyökumppani, jonka kanssa on hienoa kehittää kotiinkuljetustoimintaa. Uskomme, että hyvällä yhteistyöllä kotiinkuljetuspalvelut tulevat kasvamaan tulevaisuudessa”, sanoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti tiedotteessa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.