Herkuttelijan unelma? Tässä pizzaketjussa voit valita täytteeksi suklaapatukan

Pizza_aokis_pizza
AOKI's Pizza

Jos syöt pizzan aina samalla tavalla, kinkun ja ananaksen kanssa, ei japanin malli varmaan kuulosta huonolta vaihtelulta. Erään pizzaketjun valikoimissa on nimittäin suklaalla kuorrutettu pizza!

Japanissa pizzaa tehdään ilmeisesti vähän eri tavalla – laatikon ulkopuolelta ajattelemalla.

Aoki's Pizza -nimisen ketjun valikoimissa on nimittäin pizza, jossa ei ole vain perinteisiä juustoja ja kastikkeita päällä. Kyseisessä pizzassa on myös suklaapaloja, joten saat samalla haukulla niin makean kuin suolaisenkin makuelämyksen.

Black Thunder -nimensä pizza on saanut suositulta japanilaiselta suklaapatukalta, jonka paloja herkun päältä löytyy. Suklaan lisäksi pizzan päällä on muun muassa ananasta.

LUE MYÖS:

Lähde: Foodbeast

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.