Mainos
Mainos

Helsinkiläisravintola etsii kuumeisesti Joanna-nimistä naista: "Tarjoamme illallisen"

Helsinkiläisravintola Cantina West on julkaissut Facebookissa huomiota niittävän katoamisilmoituksen.

Cantina West ilmoitti muutama päivä sitten etsivänsä Joanna-nimistä naista, sillä hänen nimeään kantava sormus on löydetty ravintolan naistenvessasta. Sormuksessa komeilee myös vuosiluku 2000, joten saattaa olla, että sormus on kadonnut jo vuosia sitten.

Ravintola yrittää kuumeisesti löytää sormuksen omistajan ja lupaa tarjota illallisen oikealle Joannalle, sekä sille, joka antaa vihjeen, jonka perusteella oikea Joanna löytyy.

Tällaisen katoamisilmoituksen Cantina West jätti Facebookiin:

"Hei Joanna. Muistatko sen aamun jolloin huomasit miehesi (tai naisesi) tulleen myöhään kotiin ja hukanneen kihlasormuksensa. Saattaa tulla hiukan yllätyksenä, mutta me löysimme sen ravintolamme naistenvessasta, johon se oli ovelasti kätkenyt itsensä ehkä useammankin vuoden ajaksi.

Kihlajaispäivänne oli vuonna 2000, joten emme vedä täällä mitään johtopäätöksiä suhteenne nykytilasta. Toivomme kuitenkin parasta mahdollista lopputulosta ja haluaisimme tästä syystä vielä kysäistä, löytyisikö tälle vielä käyttöä?

Jos haluat tämän vielä sulhosi sormeen pujottaa, niin ota yhteyttä meihin yksityisviestillä ja kerro mitä muuta nimesi lisäksi sormukseen on kaiverrettu.

Arvostamme myös jos vihjaatte tästä mahdollisesti ystäväpiirissänne oleville Joanna-nimisille henkilöille.

Edit: JOS tätä kautta Joanna oikeasti löytyy, niin tarjoamme illallisen meidän ruokalistalta sekä itse Joannalle, että hänelle joka on ensimmäisenä hänet täällä tägännyt." 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Facebook

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja