Helppo valmistaa itse – miksi ostaisit tätä herkkua valmisruokana?

pinaattiletut
Pinaattiletut voi valmistaa helposti myös itse – aivan alusta saakka. Hellapoliisi / Kati Jaakonen

Pinaattiletut ovat monessa taloudessa yksi niistä ruokalajeista, jotka ostetaan valmiina. Nekin voi kuitenkin valmistaa helposti itse.

Ruokabloggaaja Hellapoliisin eli Kati Jaakosen reseptillä pinaattiletut valmistuvat helposti kotioloissa – eikä enää tarvitse turvautua valmisruokahyllyjen antimiin.

VINKKI! Valmiin puolukkahillon sijaan pinaattilettujen kanssa voi herkutella sokeroituja puolukoita.

Hellapoliisin pinaattiletut

4 annosta:
½ l maitoa
150 g pakastepinaattia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Paistamiseen:
voita tai margariinia

Lisäksi:
200 g puolukoita
sokeria maun mukaan

Mittaa maito kulhoon.
Lisää joukkoon sulatettu pinaatti.
Sekoita lisäksi vehnäjauhot, suola ja rypsi- tai auringonkukkaöljy.
Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.
Paista pinaattiletut kuumalla lettupannulla voissa tai margariinissa.
Sekoita kohmeisten puolukoiden joukkoon hieman sokeria ja survo haarukalla.
Tarjoa pinaattilettujen kanssa.

Lähde: Hellapoliisi

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja