Mainos
Mainos

Helppo valmistaa itse – miksi ostaisit tätä herkkua valmisruokana?

Pinaattiletut ovat monessa taloudessa yksi niistä ruokalajeista, jotka ostetaan valmiina. Nekin voi kuitenkin valmistaa helposti itse.

Ruokabloggaaja Hellapoliisin eli Kati Jaakosen reseptillä pinaattiletut valmistuvat helposti kotioloissa – eikä enää tarvitse turvautua valmisruokahyllyjen antimiin.

VINKKI! Valmiin puolukkahillon sijaan pinaattilettujen kanssa voi herkutella sokeroituja puolukoita.

Hellapoliisin pinaattiletut

4 annosta:
½ l maitoa
150 g pakastepinaattia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Paistamiseen:
voita tai margariinia

Lisäksi:
200 g puolukoita
sokeria maun mukaan

Mittaa maito kulhoon.
Lisää joukkoon sulatettu pinaatti.
Sekoita lisäksi vehnäjauhot, suola ja rypsi- tai auringonkukkaöljy.
Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.
Paista pinaattiletut kuumalla lettupannulla voissa tai margariinissa.
Sekoita kohmeisten puolukoiden joukkoon hieman sokeria ja survo haarukalla.
Tarjoa pinaattilettujen kanssa.

Lähde: Hellapoliisi

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja