Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Helppo tapa tuunata perinteinen riisipuuro: Korvaa maito kookosmaidolla!

Julkaistu 18.12.2017 10:04

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: GIGANTTI

Perinteisen riisipuuron tuunaaminen käy helposti, kun maidon vaihtaa kookosmaitoon.

Riisipuuro kuuluu ehdottomasti joulunaikaan. Perinteisen riisipuuron voi myös tehdä kookosmaitoon. Alla olevassa reseptissä maito on korvattu kokonaan kookosmaidolla. 

Kookosmaito muuttuu kiinteäksi jääkaapissa, mutta pehmenee uudelleen lämmittäessä. Halutessaan riisipuuron kookosmaidosta osan voi korvata maidolla, jolloin kookoksen maku on miedompi.

Kookos-riisipuuro

1,2 l kookosmaitoa
3 dl vettä
3 dl puuroriisiä
suolaa
​​​​​​​manteli

Aloita voitelemalla uuninkestävä pata voinokareella. Kaada pataa kookosmaito, vesi ja puuroriisi. Mausta suolalla. Pudota joukkoon lopuksi manteli. Sekoita huolellisesti.

Kypsennä riisipuuro 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tunnin ajan. Anna puuron vetäytyä ennen tarjoilua. Tarjoile kanelin ja sokerin kera.

Lisää aiheesta:

Yksi pieni kikka tekee tavallisesta kaurapuurosta mielettömän hyvää – kokeile heti!Takuuvarma hitti: Superhelppo puuro, joka maistuu piparilta!Paluu menneisyyteen: Helmipuuro jakaa mielipiteet – muistatko vielä?Uudenlainen tapa keittää riisipuuro – tätä on pakko kokeilla!Valmista puuro uudella tavalla – tätä reseptiä kannattaa kokeilla!Yhdistä puuro ja kananmuna – lopputuloksena täydellinen aamupala
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • Eilen20:00
    Sienet

    Sienikori täynnä? Näin tunnistat ja käsittelet sienet oikein

  • Eilen17:33
    Ruoka

    Kakkuleipuri antoi asiakkaalle tilauksen ja pyysi anteeksi – pian selvisi syy

  • Eilen12:15
    Kasvisruokavalio

    Parempi suorituskyky, matalampi kolesteroli, terveempi sydän? Tätä ruokavaliota lääkärit suosittelevat

  • Eilen09:46
    Ruoanlaitto

    Älä pese paistinpannua heti käytön jälkeen

  • 13.9.17:36
    Ruoka

    Helppo ja nopea omena-kaurapaistos: Anu paljastaa parhaat kikat