Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Helppo tapa tuunata perinteinen riisipuuro: Korvaa maito kookosmaidolla!

Julkaistu 18.12.2017 10:04

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: GIGANTTI

Perinteisen riisipuuron tuunaaminen käy helposti, kun maidon vaihtaa kookosmaitoon.

Riisipuuro kuuluu ehdottomasti joulunaikaan. Perinteisen riisipuuron voi myös tehdä kookosmaitoon. Alla olevassa reseptissä maito on korvattu kokonaan kookosmaidolla. 

Kookosmaito muuttuu kiinteäksi jääkaapissa, mutta pehmenee uudelleen lämmittäessä. Halutessaan riisipuuron kookosmaidosta osan voi korvata maidolla, jolloin kookoksen maku on miedompi.

Kookos-riisipuuro

1,2 l kookosmaitoa
3 dl vettä
3 dl puuroriisiä
suolaa
​​​​​​​manteli

Aloita voitelemalla uuninkestävä pata voinokareella. Kaada pataa kookosmaito, vesi ja puuroriisi. Mausta suolalla. Pudota joukkoon lopuksi manteli. Sekoita huolellisesti.

Kypsennä riisipuuro 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tunnin ajan. Anna puuron vetäytyä ennen tarjoilua. Tarjoile kanelin ja sokerin kera.

Lisää aiheesta:

Yksi pieni kikka tekee tavallisesta kaurapuurosta mielettömän hyvää – kokeile heti!
Takuuvarma hitti: Superhelppo puuro, joka maistuu piparilta!
Paluu menneisyyteen: Helmipuuro jakaa mielipiteet – muistatko vielä?
Nyt on täydellinen aamupala! Puurosta helposti proteiinipitoisempaa ja parempaa
Uudenlainen tapa keittää riisipuuro – tätä on pakko kokeilla!
Valmista puuro uudella tavalla – tätä reseptiä kannattaa kokeilla!
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 06:44
    Ruokakauppa

    Punalappuraivo repesi: Kaupan täti kertoo törkeästä "jemmausilmiöstä"

  • Eilen18:49
    Ruoka

    Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaa

  • Eilen16:59
    Ruoka

    Tiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!

  • Eilen09:50
    Ruokakauppa

    "Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiän

  • Eilen06:49
    Ruoka

    Terveyspommit, joita kannattaa nyt napata ostoskoriin – Henri Alén ylistää: "Mielettömiä"