Mainos
Mainos

Helppo mätiherkku joulupöytään – testaa Teresa Välimäen suosittu resepti

Kokki Teresa Välimäki valmisti herkullista mäti-punasipulivaahtoa Huomenta Suomessa muutama vuosi sitten. Helppo resepti on noussut sen jälkeen joka joulu Makuja-ruokasivuston suosituimpien joukkoon.

Aiotko ostaa mätiä joulupöytään? Testaa siinä tapauksessa kokki Teresa Välimäen helppo resepti: mäti-punasipulivaahto.

Valuta pakastettu mäti

Jos pakastettua mätiä hyödyntää osana vaahtoa, kannattaa ottaa huomioon se, että mäti voi tehdä vaahdosta turhan vetistä, jos tärkeän työvaiheen jättää välistä.

– Mäti kannattaa valuttaa, ettei vaahdossa ole sitten liikaa nestettä, Välimäki vinkkaa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja