Helppo mätiherkku joulupöytään – testaa Teresa Välimäen suosittu resepti

Teresa Välimäen mäti-punasipulivaahto 5:04 Teresa Välimäen mäti-punasipulivaahto

Kokki Teresa Välimäki valmisti herkullista mäti-punasipulivaahtoa Huomenta Suomessa muutama vuosi sitten. Helppo resepti on noussut sen jälkeen joka joulu Makuja-ruokasivuston suosituimpien joukkoon.

Aiotko ostaa mätiä joulupöytään? Testaa siinä tapauksessa kokki Teresa Välimäen helppo resepti: mäti-punasipulivaahto.

Valuta pakastettu mäti

Jos pakastettua mätiä hyödyntää osana vaahtoa, kannattaa ottaa huomioon se, että mäti voi tehdä vaahdosta turhan vetistä, jos tärkeän työvaiheen jättää välistä.

– Mäti kannattaa valuttaa, ettei vaahdossa ole sitten liikaa nestettä, Välimäki vinkkaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.