Helppo mätiherkku joulupöytään – testaa Teresa Välimäen suosittu resepti

shutterstock_82705606(1)
Shutterstock

Kokki Teresa Välimäki valmisti herkullista mäti-punasipulivaahtoa Huomenta Suomessa muutama vuosi sitten. Helppo resepti on noussut sen jälkeen joka joulu Makuja-ruokasivuston suosituimpien joukkoon.

Aiotko ostaa mätiä joulupöytään? Testaa siinä tapauksessa kokki Teresa Välimäen helppo resepti: mäti-punasipulivaahto.

Valuta pakastettu mäti

Jos pakastettua mätiä hyödyntää osana vaahtoa, kannattaa ottaa huomioon se, että mäti voi tehdä vaahdosta turhan vetistä, jos tärkeän työvaiheen jättää välistä.

– Mäti kannattaa valuttaa, ettei vaahdossa ole sitten liikaa nestettä, Välimäki vinkkaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja