Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Helpompaa kuin luulit! Italialainen suosikkiruoka valmistuu puolessa tunnissa – tästä ei arkiruoka parane

1:00Näin teet itse tuorepastaaTuorepastalevyt voi valmistaa myös itse. Katso ohjeet videolta.
Julkaistu 08.04.2019 16:59

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Täytettyjen pastarullien, cannelonien, valmistus on helpompaa kuin moni luulee. Tässä reseptissä pinaatilla ja ricottajuustolla täytetyt pastarullat valmistetaan nopeasti kypsyvästä ja helposti käsiteltävistä tuorepastalevyistä.

Koko perheelle nopeasti valmistuva ruoka sopii hyvin kasvissyöjille, mutta voit halutessasi lisätä joukkoon myös hieman pekonia tai kypsiä broilerikuutioita. Ruokaa kannattaa valmistaa kerralla isompi satsi, sillä nämä cannelonit maistuvat taatusti lämmitettynä myös seuraavana päivänä. 

Pinaatti-ricottacannelonit (6 annosta)

2 valkosipulinkynttä
2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
4 rkl tomaattipyreetä
3 dl vettä
800 g pakastettua lehtipinaattia
500 g ricottajuustoa
1 prk ranskankermaa
500 g tuorepastalevyjä
250 g mozzarellajuustoa
oliiviöljyä, suolaa, pippuria

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna kolme ruokalusikallista oliiviöljyä pannulla. Kuullota valkosipuli yhdessä tomaattipyreen kanssa. Lisää pannulle tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua noin viisi minuuttia.

Purista sulaneesta pinaatista ylimääräinen neste pois. Sekoita pinaatin sekaan ricottajuusto ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Täytä pastalevyt pinaatti-juustotahnalla ja rullaa kiinni.

Kaada puolet tomaattikastikkeesta uunivuokaan. Asettele rullat vuokaan ja kaada loppu kastike päälle. Kuorruta mozzarellaviipaleilla ja paista uunissa noin 20 minuuttia.

canneloni pasta vuoka
Kasvistäytteiset cannelonit ovat helppoa arkiruokaa.Shutterstock

Lähde: MittKök

Lisää aiheesta:

Superhelppo pikapizza syntyy tähteeksi jääneestä spagetista – tätä ruokaa lapset rakastavat!Järjettömän herkullista, mutta terveellistä! Kolme uutta tapaa korvata perinteiset tortillalätytKisaevääksi tai viikonlopun herkutteluun! Juustokastike kruunaa helpon nacho-jauhelihapaistoksenTajuttoman hyvää! Idea, joka mullistaa lasagnen valmistamisen Juustohampurilaislasagne on kahden suosikkiruoan täydellinen yhdistelmä: ”Tämä resepti on mieletön” Perunapizza - helppo, hauska ja nopea
RuoanlaittoPastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • 17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • 16.10.08:34
    Ruoka

    Keititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa

  • 10.10.08:38
    Ruoka

    "Ihmejauhot" korvaavat korppujauhot – oletko testannut?

  • 6.10.07:47
    Keittiö

    Mikrojen käyttöohjeissa on omituinen yksityiskohta

  • 29.9.17:17
    Ruoka

    Jauhelihakastikkeeseen kannattaa lisätä yllättävä ainesosa: "Vau!"